Belangrijks update voor gebruikers van Mijn[Kantoor]

 

Binnenkort gaat de Mijn[Kantoor]-app, die de meeste klanten kennen en gebruiken voor de administratie en communicatie met ons, plaatsmaken voor de Exact Online-app.

Wat betekent dit? Vanaf 27 mei zal de Mijn[Kantoor]-app niet langer beschikbaar zijn. We nodigen jullie uit om over te stappen naar de Exact Online-app, waar jullie kunnen blijven genieten van alle vertrouwde functionaliteiten, plus de nieuwste updates!

Hoe maak je de overstap?

Heel eenvoudig! Binnenkort ontvang je een melding in de app met instructies. Je hebt ongeveer 4 weken om de nieuwe app te installeren en in te stellen. Hiervoor gebruik je je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Je volgt de stappen in de app om eventueel het wachtwoord te wijzigen of tweestapsverificatie in te stellen.

De webversie blijft hetzelfde

Geen zorgen, de webversie van Mijn[Kantoor] blijft ongewijzigd beschikbaar.

Lukt het niet of heb je vragen over de verandering van de app? We staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Neem gerust contact met ons op.

Laten we samen deze overstap soepel laten verlopen. Bedankt voor jullie medewerking en vertrouwen in Meulepas & Partners.

CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming

Bronvermelding: Exact Software