Nieuwe generatie, nieuwe regels

 

Hoe ga je om met de salariswensen van de nieuwe generatie?

Stel je voor: je hebt een getalenteerde starter die barst van de energie en frisse ideeën. Hij wil € 2500 verdienen, maar slechts 32 uur per week werken. Of die jonge werknemer die 3 dagen per week thuis wil werken, en een goed salaris verwacht.

Herkenbaar? Je bent niet de enige! Werkgevers van vandaag staan voor uitdagingen die elke generatie uniek maakt. Van babyboomers tot generatie Z, iedereen heeft zijn eigen visie op werk en beloning. Maar hoe vind je een balans die werkt voor iedereen?

Tips en tricks nodig?

Wij hebben ze! Kom naar het werkgeverscafé op 28 mei en krijg praktische handvatten om deze generatiekloof te overbruggen. Angelique Driessens neemt je mee in de wereld van generatiemanagement, waar frictie transformeert in productiviteit.

De benadering van Angelique is pragmatisch en to-the-point. Haar aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen met nieuwe ideeën naar huis gaat, maar ook met praktische tips die je de volgende dag al kunt inzetten. Dus, of je nu een teamleider, ondernemer of gewoon nieuwsgierig bent, pak deze kans om te leren hoe je de kracht van elke generatie in jouw team optimaal benut!

Laat je inspireren en ga naar huis met een frisse blik op de dynamiek van jouw werkvloer. Meld je aan en ontdek hoe je een werkomgeving creëert die iedereen ten goede komt.

Aanmelden

Zorg dat je op de hoogte bent. Meld je aan voor deze inspirerende avond.

Iedereen is welkom

Neem gerust een introducé mee. Iedereen is welkom. Ook als je geen klant bent van ons kantoor. We zien je graag op dinsdag 28 mei aanstaande bij ‘t Lagerhuis in Mill,
Beerseweg 9, Mill.

We zien je graag op 28 mei a.s.

 

AANMELDEN

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming