Meulepas & Partners en Horizontaal toezicht

 

Al enige jaren hebben wij het convenant Horizontaal Toezicht afgesloten met de Belastingdienst. Iets waar wij bijzonder trots op zijn en wat wij graag met u delen.

Onlangs hebben wij bezoek gehad van de Belastingdienst om de nieuwste regelgeving hieromtrent te bespreken en de goede verstandhouding te continueren.

Het Horizontaal Toezicht convenant geeft aan dat Meulepas & Partners Administratie - & Belastingconsulenten voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die vanuit de Belastingdienst gesteld worden. Deze kwaliteit gebaseerd op vertrouwen, begrip en transparantie tussen de Belastingdienst en Meulepas & Partners beogen wij natuurlijk ook in de samenwerking met u als ondernemer.

Door de processen vanuit de ondernemer en Meulepas & Partners goed op elkaar af te stemmen, verloopt het aangifteproces soepel en stelt de Belastingdienst de aanslagen snel vast conform de ingediende aangifte. Dit vergroot voor u als betrokken ondernemer de rechtszekerheid.

Spreekt dit u aan, neem dan gerust contact op met Peter Meulepas via Peter@meulepas.nl of Henry van der Cruysen via Henry@meulepas.nl. Zij vertellen u hier graag meer over.