Nieuwe collega: Lionne Vervoort

 

We hebben een nieuwe collega! Lionne Vervoort is onze nieuwe cliënt service coördinator. Dat betekent dat Lionne, samen met Cathja het eerste aanspreekpunt is van ons kantoor.

Lionne: “Deze maand ben ik gestart bij Meulepas & Partners. Bij het sollicitatiegesprek was er al meteen een klik en het voelde meteen heel vertrouwd. De keuze om ja te zeggen op deze functie was heel snel gemaakt. Ik vind het erg leuk om allerlei verschillende werkzaamheden te doen en collega’s te ondersteunen. Ik woon zelf in Mill. Dat ik lekker dichtbij werk is een prettige bijkomstigheid. In de afgelopen paar weken ben ik warm onthaalt door mijn nieuwe collega’s. Er heerst een hele prettige werksfeer. De komende jaren hoop ik te groeien in mijn functie en nog jaren van dit leuke team deel uit te maken. Ik heb er zin in.”

Wij wensen Lionne heel veel succes en heel veel werkplezier.

Team Meulepas & Partners