Stagiair Rick Reijnen

 

Deze maand is Rick Reijnen bij Meulepas & Partners begonnen als stagiair.

Hij stelt zich graag aan jullie voor:

"Mijn naam is Rick Reijnen, 18 jaar oud en ik woon in Mill. Dit jaar loop ik stage bij Meulepas & partners. Ik volg de opleiding bedrijfsadministrateur/junior assistent-accountant niveau 4 bij ROC Nijmegen. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar. De opleiding duurt eigenlijk 3 jaar, maar ik ben de opleiding aan het versnellen waardoor dit tweede jaar al mijn laatste jaar is. Tijdens de stageperiode ga ik van maandag t/m woensdag naar school. Tot april ben ik de donderdag en vrijdag te vinden bij Meulepas & partners. 
Verder hoop ik een leuke en interessante stageperiode te hebben waarbij ik veel kan leren, iets kan betekenen voor Meulepas & partners en natuurlijk mijn opleiding kan afronden."

Wij wensen Rick veel succes met zijn stage.