Aankondiging pensioen Jos

 

Na een dienstverband van ruim 27 jaar gaat onze collega Jos Bussemaker aan het einde van deze maand genieten van zijn pensioen. Jos is in 1996 als tweede medewerker in dienst getreden bij ons kantoor als salarisadministrateur. Tijdens zijn dienstverband heeft Jos zich steeds verder ontwikkeld als salarisprofessional en de salarisadministraties zijn al die jaren bij Jos in goede handen geweest. Zijn werk heeft zich al die jaren gekenmerkt als erg gedisciplineerd en accuraat en daarmee heeft Jos zijn sporen binnen ons kantoor verdiend.

Dankzij de inzet en expertise van Jos is er een mooie afdeling personeelszaken tot stand gekomen. Wij zijn als team blij dat Jos al die jaren onderdeel heeft uitgemaakt van ons team en kijken dan ook met een goed gevoel terug op al deze mooie jaren. Woensdag 26 juli 2023 is de laatste werkdag van Jos en vanaf 27 juli 2023 gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Jos zet hiermee een punt achter zijn werkzame leven en maakt ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Wij wensen Jos nog vele mooie jaren toe.

Iraj Bureynejad gaat de taken van Jos Bussemaker overnemen. Iraj is per 1 januari 2023 in dienst getreden bij ons kantoor en gaat samen met Wilke van Nuland de afdeling salarisadministratie/personeel en organisatie bemannen.

Iraj woont sinds 1991 in Nederland samen met zijn vrouw en drie kinderen in de leeftijd tussen 16 en 26 jaar. Oorspronkelijk komt Iraj uit Iran. Hiervoor is hij werkzaam geweest bij de SNS-bank, Van Lanschot, Arcadis, Acer en Huisartsenpost Oost-Brabant. De afgelopen maanden is hij goed ingewerkt door zijn collega’s Wilke en Jos. Iraj is zich uiteraard bewust van zijn rol en verantwoordelijkheden als salarisadministrateur.

Wij gaan er alles aan doen om de overdracht probleemloos te laten verlopen en hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. 
Wil je meer informatie of heb je nog vragen, dan kun je ons bereiken op het vertrouwde telefoonnummer 0485-470866 of mailen naar salaris@meulepas.nl.

CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming