De kracht van verschillende generaties op de werkvloer

 

Wist je dat 71% van de werknemers vindt dat een werkplek met meerdere generaties een aanwinst is voor het bedrijf? En dat 76% het zelfs prettig vindt om met collega’s van verschillende leeftijden samen te werken? Het is waar! De mix van ervaring en jeugdig enthousiasme creëert een dynamische omgeving waar iedereen van elkaar kan leren.
 
De jonge generaties Y en Z zijn misschien wel snel en digitaal, maar ze staan te popelen om kennis op te doen van de meer ervaren collega’s. En wat denk je? De oudere generaties vinden het juist fantastisch om met de junioren samen te werken. Het houdt hen scherp, up-to-date en fris.

Werkgeverscafé 28 mei

Dus, hoe speel jij in op deze generatiedynamiek? Kom naar het werkgeverscafé van Meulepas & Partners en ontdek hoe je deze diversiteit in jouw voordeel kunt gebruiken. Angelique Driessens zal je meenemen in de wereld van generatiemanagement, waar je leert hoe je van frictie naar synergie gaat.
 
De benadering van Angelique is pragmatisch en to-the-point. Haar aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen met nieuwe ideeën naar huis gaat, maar ook met praktische tips die je de volgende dag al kunt inzetten. Dus, of je nu een teamleider, ondernemer of gewoon nieuwsgierig bent, pak deze kans om te leren hoe je de kracht van elke generatie in jouw team optimaal benut!
 
Waar? 't Lagerhuis in Mill, Beerseweg 9. Wanneer? Dinsdag 28 mei, vanaf 19.30 uur.
 
Zorg dat je erbij bent en leer hoe je een werkomgeving creëert die niet alleen productief is, maar ook een plek waar iedereen zich thuis voelt. Neem gerust een introducé mee, want iedereen is welkom. Tot dan! 

Reserveer nu je plek!

Neem gerust een introducé mee. Iedereen is welkom. Ook als je geen klant bent van ons kantoor. Aanmelden kan via onze website www.meulepas.nl/werkgeverscafe.
We zien je graag op 28 mei 2024 bij ‘t Lagerhuis in Mill, Beerseweg 9, Mill.
 

AANMELDEN

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming