Levensfasen op de werkvloer

 

Levensfasen op de werkvloer: Samen bouwen aan de werkvloer van morgen

Een 50-jarige met jonge kinderen of een kersverse opa – iedereen heeft unieke behoeften. Van de jonge professional die net zijn carrière begint, tot de ervaren medewerker die een sabbatical overweegt. Of wat dacht je van de ouder die terugkeert uit zwangerschapsverlof, of de werknemer die zorgt voor oudere familieleden? 

Tips en tricks tijdens het werkgeverscafé

Elke fase brengt unieke uitdagingen en kansen. Hoe speel je in op de wensen van werknemers in verschillende levensfasen? Kom erachter bij ons werkgeverscafé op 28 mei! Angelique Driessens, onze expert in generatiemanagement én levensfasen, deelt haar inzichten. Van vrije tijd tot verlof, ontdek hoe je een werkomgeving creëert die iedereen past als een jas. 

Ben jij klaar om de dynamiek van jouw team te begrijpen en te benutten? Meld je aan en zet de eerste stap naar een werkvloer waar elke levensfase telt!

Iedereen is welkom

Neem gerust een introducé mee. Iedereen is welkom. Ook als je geen klant bent van ons kantoor. We zien je graag op dinsdag 28 mei aanstaande bij ‘t Lagerhuis in Mill, Beerseweg 9, Mill.

We zien je graag op 28 mei a.s.

AANMELDEN

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming