Maak Kennis met Wilke van Nuland

 

Maak kennis met Wilke van Nuland, onze toegewijde HR-adviseur met een passie voor verbinding en een hart voor service. Bij Meulepas & Partners werken we met een enthousiast en deskundig team, en Wilke is het aanspreekpunt voor HR- en P&O-gerelateerde uitdagingen. Maar wie is Wilke eigenlijk? Ze deelt graag haar passie voor haar werk en haar leven buiten de kantoormuren. Laten we eens een kijkje nemen!

Wat doet Wilke bij Meulepas & Partners?

Wilke woont in Heesch, samen met haar man Arno en hun twee opgroeiende kinderen van 18 en 21 jaar, die haar dagelijks inspireren. Sinds 2016 werkt ze bij Meulepas & Partners, waar ze met volle overgave haar rol als HR-adviseur vervult. “Peter had destijds regelmatig vraagstukken van klanten op HR-gebied, maarwaarvoor de tijd ontbrak. Hij wilde de klant ook het beste advies kunnen geven. Met de veranderingen in de wetgeving was het lastig om bij te blijven. Daarom werd ik aangenomen.”

Haar missie is werkgevers ondersteunen bij (complexe) HR-vraagstukken, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het succesvol leiden van hun bedrijf. “Ik zoek altijd naar wat mij blij en enthousiast maakt in mijn werk, privé en vrije tijd. Dat is mijn kompas, mijn drijfveer.”

Een glimp van haar leven buiten werk

Wilke’s betrokkenheid reikt verder dan haar professionele leven. Als vrijwilliger bij de hockeyvereniging in Heesch en het Gilde in Oss, laat Wilke zien dat geven een essentieel onderdeel is van haar levensfilosofie. Ze is actief op allerlei vlakken, of het nu gaat om een stevige wandeling met de hond, een fanatiek potje hockey, of haar betrokkenheid bij lokale verenigingen.

Plezier en voldoening in het werk

Wat Wilke het leukste vindt aan haar werk, is de mogelijkheid om daadwerkelijk een verschil te maken. Ze geniet ervan bedrijven te adviseren en te zien gedijen met behulp van haar expertise. Voor haar is elke dag een nieuwe uitdaging. Ze waardeert de vrijheid en het vertrouwen dat ze krijgt om haar werk op haar eigen unieke manier uit te voeren. Haar benadering is verfrissend en ze gedijt in de dynamische omgeving die Meulepas & Partners biedt. “Bij Meulepas & Partners heerst er een informele sfeer, veel ruimte in werktijden, aanpak en vertrouwen in jouw menszijn en professionaliteit. Ze staan volledig achter je. Daar ben ik trots op.”

Haar toekomstbeeld is helder: ze blijft streven naar enthousiasme, vernieuwing en persoonlijke groei. Een leven lang leren, een leven lang ontwikkelen – dat is voor Wilke geen streven, maar een levenshouding.

Wil jij ook werken in een informeel team?

Wil jij ook deel uitmaken van het team van Wilke en andere fantastische collega’s bij Meulepas & Partners? We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde individuen die willen samenwerken en groeien in een ondersteunende en stimulerende omgeving. Solliciteer vandaag nog en ontdek waarom Meulepas & Partners een geweldige plek is om te werken. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

 

CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming