Wist u dat ....

 

Exact_certified_NL_zakelijke-dienstverlening_cmyk

Exact_certified_NL_zakelijke-dienstverlening_cmyk

onze collega's Dennis van Boxtel en Jeroen School gecertificeerd zijn voor de modules Handel, Productie en Zakelijke Dienstverlening van Exact Online?

Wij maken gebruik van Exact Online om inzicht te krijgen in uw administratie. De mobiele en cloud-based oplossingen geven 24 / 7 inzicht. Zo kunt u direct analyseren, besluiten en handelen wanneer dat nodig is, altijd en overal.

Onze collega's Dennis en Jeroen zijn nu, na het behalen van deze modules volledig op de hoogte van de mogelijkheden van het voeren van een financiële administratie via Exact Online voor de specifieke branches Handel, Productie en Zakelijke Dienstverlening.
Zij kunnen u ondersteuning bieden bij de door u zelf gevoerde financiële administratie. Zij analyseren periodiek en voorzien u gevraagd en ongevraagd van advies, afgestemd op uw specifieke situatie.

Korte lijnen, goede bereikbaarheid, persoonlijke aandacht en het met u meedenken van jaarrekening tot bijsturing gedurende het jaar. Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, daar staan Jeroen en Dennis voor.