Feest!! Op 19 mei 2017 is het zover...

 

dan gaan wij ons 25 jarig jubileum vieren bij Fitland in Mill met onze genodigden. Voor ons jubileum hebben wij een feestelijk programma opgezet, waarop enthousiast is gereageerd. Dat is prettig om te ervaren. Wij waarderen alle positieve reacties en willen iedereen bedanken voor alle felicitaties, kaarten en attenties, die wij nu al hebben ontvangen.

Cadeautip

Ook is de vraag gesteld wat voor cadeau wij wensen. Wij mogen natuurlijk niet om een cadeau vragen, maar als jij ons een financiële bijdrage wilt geven, willen wij dit schenken aan een goed doel. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij jouw financiële bijdrage geven aan de diverse organisaties van jeugdactiviteiten in de kernen van de gemeente Mill. Hier worden met veel vrijwilligers, weinig financiële armslag en veel enthousiasme activiteiten voor jongeren georganiseerd. Daar hebben wij respect en waardering voor, vandaar.

Bereikbaarheid vrijdag 19 mei

Omdat wij op vrijdag 19 mei samen met onze klanten aanwezig zijn op onze feestlocatie, zijn wij op kantoor en telefonisch niet bereikbaar. In die gevallen, dat het nodig is, zijn wij uiteraard mobiel bereikbaar, www.meulepas.nl.