Goed doel

 

In plaats van kerstkaarten, steunen wij ook dit jaar een goed doel. Dit keer hebben wij gekozen voor Team Impeco polestars. Dit team doet mee aan de ScancoveryTrial met één duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Happy Smile om zo gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP-gast op een circuits in Nederland, Duitsland of België.

De ‘Trail’ waaraan het team meedoet gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijdende deelnemers ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius.
De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele tourtocht. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een route boek met klassement(puzzel)proeven.

Het Impeco Polestar Team is te volgen via Facebook, tevens doet RTL7 verslag van de ScanCoveryTrial. De 8e editie gaat op vrijdag 5 januari van start en de finish is op zondag 14 januari 2018.
 
Wij wensen Impeco Polestars héél veel succes tijdens de Trail en hopen dat zij veel geld ophalen voor Stichting Happy Smile.
 
Stichting Happy Smile