Nieuwe website voor zakelijke financieringen “Financieringsconsulent”

 

Meulepas & Partners is de specialist op financieel en fiscaal gebied. Ook voor advies over zakelijke financieringen kun je hier terecht. Door de economische ontwikkelingen van de laatste jaren is het aanvragen van een zakelijke financiering een hele opgave geworden.  Daarbij is een goed advies en de begeleiding van de financieringsaanvraag erg belangrijk. Speciaal voor de zakelijke markt is er nu een nieuwe dienst met een nieuwe naam en een eigen website. www.financieringsconsulent.nl

Bedrijven groeien weer

Door de aantrekkende economie zijn er momenteel weer veel bedrijven die flink groeien. Dat is natuurlijk positief, maar het kan soms ook ineens een hele uitdaging vormen. Je magazijn of bedrijfspand wordt te klein of je wilt een nieuwe machine of bedrijfsauto aanschaffen. Dit kan tot gevolg hebben dat er liquiditeitskrapte ontstaat. Je realiseert een mooie omzet maar hierdoor nemen ook de kosten toe. En de omzet staat pas op jerekening als je klant betaalt heeft. Gelukkig zijn er diverse financieringsvormen om je wensen toch te kunnen realiseren.

Peter Meulepas over zakelijk financieren: “Toen ik in 1992 mijn eenmanszaak startte, verliep het financieringsproces op een traditionele manier. Tijden veranderen. Ik heb gemerkt dat zakelijk lenen anders en vooral efficiënter kan. Er zijn nu veel meer mogelijkheden.”

Sinds kort is Oscar Huisman werkzaam bij Meulepas & Partners als ondernemersadviseur.
Samen met Peter is hij de drijvende kracht achter de Financieringsconsulent. Oscar heeft ruim 27 jaar ervaring in de bancaire sector. “In de praktijk heb ik gezien dat het erg belangrijk is om financieringsaanvragen goed toe te lichten. Dit is vooral belangrijk om het financieringsproces efficiënter te doorlopen. Ik weet tegen welke dilemma’s je als ondernemer aan kan lopen. Een goed en eerlijk advies is hierin belangrijk”.

Voor wie is de Financieringsconsulent?

Bij de Financieringsconsulent kan elke ondernemer terecht. Ook ondernemers die hun administratieve dienstverlening en advisering elders ondergebracht hebben en dat zo willen houden, zijn voor financieringsaangelegenheden van harte welkom.

Peter: “Juist daarom is er gekozen voor een aparte dienst met een eigen bedrijfsnaam en bijbehorende nieuwe website. Ook collega accountants kunnen voor de financieringsvraag van hun relaties gebruik maken van de Financieringsconsulent.”

Wil je meer informatie. Kijk dan op onze nieuwe website: www.financieringsconsulent.nl