Accountancy en administratie


Welke ontwikkelingen zijn relevant en welke kansen zijn interessant voor u als ondernemer?

Gaat u hier actie op ondernemen, of juist niet? Dat inzicht baseren wij op uw cijfers en wensen. Wij hebben het met u over de cijfers, denken proactief mee zodat u in staat bent, indien nodig, tijdig bij te sturen. Maar ook anticiperen op toekomstige ontwikkelingen, zoals veranderende wet- en regelgeving en branche ontwikkelingen. Het resultaat is inzicht in uw financiële situatie, rekening houdend met uw specifieke ondernemerssituatie.

De mogelijkheden

Wij zijn goed in het samenstellen, beoordelen en analyseren van met name jaarrekeningen en tussentijdse cijfers. Het opstellen van begrotingen, prognoses en bedrijfseconomische adviezen doen wij met plezier. Ook voor het doen van aangifte omzetbelasting en het verzorgen van specifieke agrarische administratieve verplichtingen zijn wij voor u de expert.

 
 

Accountancy en administratie Mill
Belastingzaken

Geautomatiseerde administratie

Wij kunnen uw complete financiële administratie, of een deel hiervan, verzorgen en ondersteuning bieden bij de door uzelf gevoerde financiële administratie. Ook mag u van ons een gedegen advies verwachten bij de keuze van programmatuur voor uw financiële administratie, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw eisen en wensen. Dat is ons vak.

Hiervoor maken wij onder andere gebruik van Exact-online om zo nog meer inzicht te krijgen in uw administratie. De mobiele- en cloud-based oplossingen geven 24/7 inzicht. Zo kun je meteen analyseren, besluiten en handelen wanneer dat nodig is, altijd en overal. Onze medewerkers Peter, Henry, Lon, Petran, Dennis en John hebben onlangs een "Cloud accountant certificering" behaald. Zo kunnen zij u nog beter helpen als u vragen heeft over het werken met Exact.

 Zakelijke dienstverleningExact_certified_NL_productie_cmykExact_certified_NL_handel_cmyk

Korte lijnen, goede persoonlijke bereikbaarheid en meedenken van jaarrekening tot nieuwe investeringen. Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, daar staan wij voor.

 
Interesse?

Hebt u hulp nodig met uw administratie?

Neem dan contact op met Henry van der Cruysen (henry@meulepas.nl) of Peter Meulepas via peter@meulepas.nl.

CONTACT