Personeel & Organisatie

Hoe verbeteren wij de performance van uw onderneming?

U weet dat uw mensen een van de belangrijkste succesfactoren zijn van uw bedrijf. Gekwalificeerde mensen werven is een lastige opgave. Goed personeel behouden is zo mogelijk nog een grotere opgave. De relatie verbreken met medewerkers is nog moeilijker. Zowel u als uw medewerkers hebben niet alleen rechten maar ook plichten.

Goede afspraken vooraf, voorkomen vervelende situaties achteraf. Wat ligt er vast in de arbeidsovereenkomst? Hebt u alles duidelijk schriftelijk vastgelegd? Welke plichten heeft een zieke werknemer? Op welke wijze kunt u een bestaande arbeidsovereenkomst beëindigen? Ontstaan er conflicten dan heeft u juridisch advies nodig. Hoe zelfstandig is een ZZP‘er? Biedt de werkkostenregeling voordelen of nadelen? Welke risico’s heeft u als ondernemer?

Belastingzaken

 
 
De mogelijkheden

Voor instroom, doorstroom - en uitstroom van medewerkers kunnen wij u voorzien van advies. Wij begeleiden sollicitatieprocedures, adviseren uw organisatie over ontwikkeling van medewerkers, inrichting functiegebouw, beoordelen en belonen, strategische personeelsplanning, inrichting organisatie, organisatiewijzigingen of reorganisaties. 

 

Belastingzaken

Online assessment

Daarnaast zijn wij gecertificeerd om de HFM talentindex (online assessment) te mogen gebruiken (http://www.hfm.nl/nl/). Als ondernemer haalt u meer rendement uit uw talent (medewerker) als u op de juiste manier selecteert. HFM talentenindex biedt u direct inzicht in de competenties, intelligentie, drijfveren en leervermogen van sollicitanten en medewerkers die doorstromen in uw organisatie. Het resultaat van het online assessment is een uitgebreide rapportage van de onderdelen die in overleg met u onderzocht zijn.

 
Het juiste advies

Wij zijn ervan overtuigd dat met het juiste advies, coaching en training, een ondernemer in staat is het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn gericht op het verbeteren van de performance van uw onderneming. Wij willen graag uw sparringpartner zijn. Dit doen wij op uw verzoek, maar ook proactief, rekening houdend met uw specifieke (bedrijfs)situatie.

Medewerkers maken het verschil. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes en creëren voor u rust en zekerheid, daar staan wij voor.

 
 
Interesse?

Wil je met ons sparren over performance van uw organisatie en personeel?

Neem dan contact op met Wilke Nuland-van Hasselt via wilke@meulepas.nl of 0485 - 470866.