Personeel & Organisatie

Haal het beste uit je werknemers


Elke ondernemer weet hoe belangrijk gemotiveerd personeel is. Daarom is het van belang om alle zaken rondom personeel goed te regelen. Leg de gemaakte afspraken op een juiste manier vast. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers productief zijn, zich betrokken voelen en verbonden blijven met je organisatie. Dat bepaalt in grote mate jouw succes

Onmisbare kennis

Uit ervaring weten we dat er regelmatig iets in de wetgeving wordt aangepast. We zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Kies er voor om dit aan onze specialisten over te laten.

Nieuwe medewerkers

Hoe vind je de juiste medewerker voor jouw onderneming? We helpen je bij het maken van de juiste keuze. We zijn gecertificeerd om gebruik te maken van het online-assessment van HFM talentindex. Dit geeft direct inzicht in de competenties, intelligentie, drijfveren en het leervermogen van sollicitanten of medewerkers.

Belastingzaken

 
 

 

Belastingzaken

HR-advies voor werknemers 

Ook als werknemer kun je te maken krijgen met onderwerpen waarbij je wel wat hulp kan gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je een ontslagvoorstel hebt gekregen. Of je bent langdurig ziek en dreigt in een 2e spoortraject te komen. Of je zit in een reorganisatie of hebt een voorstel ontvangen om vervroegd uit dienst te mogen treden. 

Allemaal ingrijpende momenten waar veel regelgeving bij komt kijken. Onderwerpen waar jij normaal gesproken niet mee te maken hebt. Je voelt je overweldigd door de informatie die je hebt ontvangen of bent er emotioneel van. Je weet het even niet meer. Wat betekent dit nou? Doe je er goed aan om de papieren te ondertekenen? Twijfel je of het voorstel wat je van je werkgever hebt gehad wel volgens de regels is? Denk je dat er misschien meer uit te halen valt?  

Onze Hr-adviseur Wilke van Nuland kan je hierbij helpen. Voor werknemerszaken is het vaak voldoende om 1 à 2 uurtjes te overleggen. Wilke: “Samen bespreken we de situatie. Ik beoordeel de documenten, overleg met je werkgever of schrijf een bezwaarschrift. Met mijn advies, onderhandeling en hulp weet je zeker dat je de juiste stappen hebt genomen.” 

 
Wil jij je HR-zaken goed geregeld hebben?

Neem vrijblijvend contact op met onze Hr-adviseur Wilke van Nuland voor al je personeelsvragen.

CONTACT