Salarisadministratie & advies 

De salarisverwerking moet goed en op tijd gebeuren

Het is best ingewikkeld om zelf de salarisadministratie van je bedrijf te doen. Niet alleen het opzetten van de loonadministratie, maar ook het bijhouden en verwerken van de maandelijkse mutaties in de salarissen, de werkgeverskosten en het personeelsbestand kosten veel tijd. Ook is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft van alle complexe wet- en regelgeving over loonbelasting en andere fiscale regelingen. Het is geen werk dat je even tussendoor doet. Bovendien veranderen de regels continu. Het uitbesteden aan onze specialisten is daarom een uitkomst.

Ervaar de voordelen van de meest complete salarissoftware

We maken gebruik van moderne salarissoftware met alle mogelijkheden die je als werkgever nodig hebt. Je krijgt toegang tot een gebruiksvriendelijk programma. Via een app krijgen jij en jouw werknemers inzicht in alle zaken op het gebied van salaris en HR en regel je alles samen op één plek. Je kiest zelf waar je gebruik van maakt en hoe je met ons en jouw medewerkers samenwerkt. Je hebt toegang tot waardevolle en uitgebreide informatie over onder andere salarisontwikkeling, werknemerskosten, verzuim en verlof.

 salarisadvies 50A5351

Je salarisadministratie in goede handen

Onze salarisadministrateur Jos Bussemaker is geregistreerd in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (NIRPA). Een kwaliteitsborging voor professionals werkzaam in het vakgebied payroll.

 
Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je de loonadministratie uitbesteden?

Neem contact op met onze salarisadministrateur Jos Bussemaker (RSa)

CONTACT