Bedrijfsfinancieringen

Hulp nodig bij je zakelijke financiering?

Ook voor advies over zakelijke financieringen kun je bij ons terecht. Door de economische ontwikkelingen van de laatste jaren is het aanvragen van een zakelijke financiering een hele opgave geworden. Daarbij is een goed advies en de begeleiding van de financieringsaanvraag erg belangrijk. Speciaal voor de zakelijke markt bieden wij deze dienst aan onder een eigen naam met een eigen website.  www.financieringsconsulent.nl 
 

Bedrijven groeien weer

Dat is natuurlijk positief, maar het kan soms ook een hele uitdaging vormen. Je magazijn of bedrijfspand wordt te klein of je wilt een nieuwe machine of bedrijfsauto aanschaffen. Dit kan tot gevolg hebben dat er liquiditeitskrapte ontstaat. Je realiseert een mooie omzet maar hierdoor nemen ook de kosten toe. Deze omzet staat pas op je rekening als je klant betaalt heeft. Gelukkig zijn er diverse financieringsvormen om je wensen toch te kunnen realiseren.

Voor wie is de Financieringsconsulent

Bij de Financieringsconsulent kan elke ondernemer terecht. Ook ondernemers die hun administratieve dienstverlening en advisering ergens anders hebben ondergebracht en dat zo willen houden. Ook deze ondernemers zijn voor hun financieringsaangelegenheden van harte welkom. Juist daarom is gekozen voor een aparte dienst met een eigen bedrijfsnaam en bijbehorende website.

 
Interesse?

Wij begeleiden je door het hele proces van aanvraag tot financiering.

Neem contact op met Oscar Huisman (info@financieringsconsulent.nl)