Aanvraagloket NOW tweede kwartaal 2021 geopend

 

De Derde tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW-3) kent drie subsidietijdvakken, ieder met een looptijd van drie maanden. Gedurende het subsidietijdvak kan de werkgever een aanvraag indienen voor NOW voor dat tijdvak. Het aanvraagloket is per subsidietijdvak steeds ongeveer vier weken opengesteld. De openingstijd van het aanvraagloket voor het derde tijdvak van de NOW-3, dat is het tweede kwartaal van 2021, is verlengd. Dit geeft werkgevers meer tijd om een aanvraag te doen en beperkt het risico van te laat indienen van een aanvraag. Het loket is geopend van 6 mei tot en met woensdag 30 juni 2021.

Overige regelingen

De overheid heeft verschillende steunmaatregelen getroffen om ondernemers door de crisis heen te helpen. De maatregelen die voor jou het meest van belang zijn, hebben we samengevoegd op een speciale pagina over dit onderwerp.

Vragen over de regelingen?

Wij zijn op de hoogte van de regelingen van de overheid die jouw bedrijf kan helpen in deze crisis. Ons kantoor is normaal bereikbaar, ook al werken de meeste collega’s vanuit huis. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je in deze moeilijke tijd.

CONTACT

____ TERUG NAAR NIEUWS