HR Advies in Eindhoven

Bent u opzoek naar HR advies in de buurt van Eindhoven? Meulepas & Partners is gevestigd in het Brabantse plaatsje Mill dat eenvoudig bereikbaar is vanuit Eindhoven. We komen ook graag na u toe. 

De HR-advies mogelijkheden

Voor instroom, doorstroom - en uitstroom van medewerkers kunnen wij u voorzien van advies. Wij begeleiden sollicitatieprocedures, adviseren uw organisatie over ontwikkeling van medewerkers, inrichting functiegebouw, beoordelen en belonen, strategische personeelsplanning, inrichting organisatie, organisatiewijzigingen of reorganisaties. Kortom, alles met betrekking tot uw personeel.

Hoe verbeteren wij de performance van uw onderneming?

U weet dat uw mensen een van de belangrijkste succesfactoren zijn van uw bedrijf uit Eindhoven. Gekwalificeerde mensen werven is een lastige opgave. Goed personeel behouden is zo mogelijk nog een grotere opgave. De relatie verbreken met medewerkers is nog moeilijker. Zowel u als uw medewerkers hebben niet alleen rechten maar ook plichten.

Goede afspraken vooraf, voorkomen vervelende situaties achteraf. Wat ligt er vast in de arbeidsovereenkomst? Hebt u alles duidelijk schriftelijk vastgelegd? Welke plichten heeft een zieke werknemer? Op welke wijze kunt u een bestaande arbeidsovereenkomst beëindigen? Ontstaan er conflicten dan heeft u juridisch advies nodig. Hoe zelfstandig is een ZZP‘er? Bied de werkkostenregeling voordelen of nadelen? Welke risico’s heeft u als ondernemer?

Belastingzaken

Het juiste advies

Wij zijn ervan overtuigd dat met het juiste advies, coaching en training, een ondernemer in staat is het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn gericht op het verbeteren van de performance van uw onderneming. Wij willen graag uw sparringpartner zijn. Dit doen wij op uw verzoek, maar ook proactief, rekening houdend met uw specifieke (bedrijfs)situatie.

 salarisadvies

Ook salarisadvies & salarisadministratie in Eindhoven

Belasting moet u nu eenmaal betalen, maar liever niet teveel. Worden afdrachtverminderingen en premiekortingen maximaal benut? Beloont u fiscaal vriendelijk? Zorg voor inzicht en vergroot uw zekerheid. Loonadministratie is allesbehalve werk dat even tussendoor gedaan kan worden. De exactheid waarmee die wordt uitgevoerd is een bevestiging van goed ondernemerschap.

Uw werknemers hebben niet alleen rechten, maar zeker ook plichten. Goede afspraken vooraf voorkomen vervelende situaties achteraf. Wat legt u vast in een arbeidsovereenkomst? Hebt u alles duidelijk verwoord en schriftelijk vastgelegd?

De salarisadministratie mogelijkheden

Wij verzorgen uw loonstroken, loonaangiften, jaaropgaven, kostenoverzichten en betaalbestanden, inclusief eventueel proforma salaris en kostprijsberekeningen. Wij regelen de aangifte loonheffingen, onderhouden contacten met het UWV, Belastingdienst en andere instanties. Wij bezitten actuele kennis van wet-en regelgeving (arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht) en cao’s die hierbij van toepassing zijn.

 

Over Meulepas & Partners

Meulepas & Partners Administratie- & Belastingconsulenten aan de Karstraat 4 te Mill is uw allround financieel en fiscaal adviseur. U kunt bij ons onder meer terecht voor uw administraties en jaarrekeningen, alle voorkomende belastingzaken, begrotingen, ondernemingsplannen en personeelsaangelegenheden. 

Ook startende ondernemers begeleiden wij graag bij het opzetten van een succesvolle onderneming. Want een goed begin is ook bij ondernemen het halve werk.

Wij vormen een ambitieus team en onze dienstverlening kenmerkt zich door een informele werkwijze, een hoge mate van betrokkenheid en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Wij gaan graag de uitdaging aan om voor uw problematiek de beste oplossing te bedenken.

 

Interesse?

Wil je met ons sparren over performance van uw organisatie en personeel?

Neem dan contact op met Wilke Nuland-van Hasselt via wilke@meulepas.nl of 0485 - 470866.

 

HR Advies Eindhoven | salarisadministratie Eindhoven
Eindhoven is een gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant.

" WIJ STAAN VOOR JE KLAAR "