HR Advies in Groesbeek

Ben je op zoek naar HR-advies in de buurt van Groesbeek? Meulepas & Partners is gevestigd in het Brabantse plaatsje Mill dat eenvoudig bereikbaar is vanuit Groesbeek. We komen ook graag naar je toe. 

De HR-advies mogelijkheden

Voor instroom, doorstroom – en uitstroom van medewerkers kunnen wij je voorzien van advies. Wij begeleiden sollicitatieprocedures, adviseren uw organisatie over ontwikkeling van medewerkers, inrichting functiegebouw, beoordelen en belonen, strategische personeelsplanning, inrichting organisatie, organisatiewijzigingen of reorganisaties. Kortom, alles met betrekking tot uw personeel.

Hoe verbeteren wij de performance van uw onderneming?

Je werknemers zijn een van de belangrijkste succesfactoren je bedrijf uit Groesbeek. Gekwalificeerde mensen werven is een lastige opgave. Goed personeel behouden is zo mogelijk nog een grotere opgave. De relatie verbreken met medewerkers is nog moeilijker. 

Goede afspraken vooraf, voorkomen vervelende situaties achteraf. Wat ligt er vast in de arbeidsovereenkomst? Heb je alles duidelijk schriftelijk vastgelegd? Welke plichten heeft een zieke werknemer? Hoe kun je een bestaande arbeidsovereenkomst beëindigen? Ontstaan er conflicten dan heb je juridisch advies nodig. Hoe zelfstandig is een Zzp'er? Bied de werkkostenregeling voordelen of nadelen? Welke risico’s heb je als ondernemer?

Belastingzaken

Het juiste advies

Wij zijn ervan overtuigd dat met het juiste advies, coaching en training, een ondernemer in staat is het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn gericht op het verbeteren van de performance van je onderneming. Wij willen graag je sparringpartner zijn. 

 salarisadvies

Ook salarisadvies & salarisadministratie in Groesbeek

Belasting moet je nu eenmaal betalen, maar liever niet teveel. Worden afdrachtverminderingen en premiekortingen maximaal benut? Beloon je fiscaal vriendelijk? Zorg voor inzicht en vergroot de zekerheid. Loonadministratie is allesbehalve werk dat even tussendoor gedaan kan worden. De exactheid waarmee die wordt uitgevoerd is een bevestiging van goed ondernemerschap.

Uw werknemers hebben niet alleen rechten, maar zeker ook plichten. Goede afspraken vooraf voorkomen vervelende situaties achteraf. Wat leg je vast in een arbeidsovereenkomst? Heb je alles duidelijk verwoord en schriftelijk vastgelegd?

De salarisadministratie mogelijkheden

Wij verzorgen je loonstroken, loonaangiften, jaaropgaven, kostenoverzichten en betaalbestanden, inclusief eventueel proforma salaris en kostprijsberekeningen. Wij regelen de aangifte loonheffingen, onderhouden contacten met het UWV, Belastingdienst en andere instanties. Wij bezitten actuele kennis van wet- en regelgeving (arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht) en cao’s die hierbij van toepassing zijn.

 

Over Meulepas & Partners

Meulepas & Partners Administratie- & Belastingconsulenten aan de Karstraat 4 in Mill is uw allround financieel en fiscaal adviseur. U kunt bij ons onder meer terecht voor uw administraties en jaarrekeningen, alle voorkomende belastingzaken, begrotingen, ondernemingsplannen en personeelsaangelegenheden. 

Ook startende ondernemers begeleiden wij graag bij het opzetten van een succesvolle onderneming. Want een goed begin is ook bij ondernemen het halve werk.

Wij vormen een ambitieus team en onze dienstverlening kenmerkt zich door een informele werkwijze, een hoge mate van betrokkenheid en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Wij gaan graag de uitdaging aan om voor uw problematiek de beste oplossing te bedenken.

 

Interesse?

Wil je met ons sparren over performance van uw organisatie en personeel?

Neem dan contact op met Wilke Nuland-van Hasselt via wilke@meulepas.nl of 0485 - 470866.

 

HR Advies Groesbeek | salarisadministratie Groesbeek
Groesbeek is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, in het Rijk van Nijmegen, ten zuiden van Nijmegen. De oppervlakte is 44,16 km² (waarvan geen water), en er zijn 18.891 inwoners.