Bedrijfsprofiel

 

Meulepas & Partners Administratie - & Belastingconsulenten kent een lange historie. In 1992 gestart door Peter Meulepas als eenmanszaak in Haps en na een aantal verhuizingen in de Karstraat in Mill gevestigd. Later heeft Henry van der Cruysen zich verbonden als vennoot aan het bedrijf en is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met inmiddels acht medewerkers.

Meulepas & Partners Administratie - & Belastingconsulenten levert betaalbare, professionele en zakelijke dienstverlening voor het midden-en kleinbedrijf, de agrarische sector, vrije beroepsbeoefenaars evenals verenigingen en stichtingen.

Daarnaast leveren wij diensten aan particulieren op het gebied van belastingzaken- en adviezen.

Elke klant wordt bediend door een vast aanspreekpunt. Wij spreken uw taal en kennen uw (persoonlijke) situatie. Op deze wijze kunnen wij administratie en (proactief) advies op maat bedienen. Wij hanteren gunstige tarieven voor onze diensten en kunnen op korte termijn voldoen aan uw behoefte.

Onze klanten bevinden zich in geheel Nederland waarvan het merendeel in de regio Noordoost Brabant.

Wij voelen ons betrokken bij u en uw onderneming. Wij willen deskundigheid en ervaring in ons vakgebied met u delen en u kunnen ontzorgen. Zo kunt u zich optimaal wijden aan het eigen "ondernemerschap".