Daarom Meulepas

Expertise

Expertise is een zeer belangrijke factor. Onze klanten moeten vertrouwen hebben in onze adviezen, maar vooral in onze deskundigheid. Op administratief gebied, maar ook op fiscaal en juridisch vlak, nu en in de toekomst. Op ICT gebied zijn wij vooruitstrevend, om zodoende ook in de toekomst adequaat onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Empathie

Het allerbelangrijkste in de relatie tussen klant en adviseur is de “click”. Persoonlijke betrokkenheid en het vermogen om ons in te leven in uw situatie zijn zeer belangrijk om tot een succesvolle samenwerking te komen. Als adviseur dienen wij te weten waar de klant mee bezig is, wat zijn ambitie is en met welke uitdagingen hij of zij te maken heeft, zowel zakelijk als privé.

Eerlijk

Ook bij advisering duurt eerlijkheid het langste. Een klant is niet gebaat als deze naar de mond gepraat wordt. Vertrouwen is de basis voor een succesvolle samenwerking. De klant moet blind kunnen varen op de adviezen die wij als adviseur verstrekken, die het beste zijn voor zowel de onderneming als de ondernemer. Vice versa zijn onze klanten ook loyaal aan onze organisatie.

Het Team


Onze adviseurs zijn ons belangrijkste kapitaal

Zij hebben de actuele kennis en ervaring om onze klanten bij te staan en te helpen. Maak kennis met onze adviseurs.