Gaat je werkgever reorganiseren?

 

Zit jij in een reorganisatie? Gaat dit niet helemaal zoals je zou willen? Of wil je overleggen met iemand die begrijpt wat jouw leidinggevende op papier heeft gezet? Wil je sparren met iemand die onpartijdig met je meekijkt, zodat jij de juiste beslissing maakt?

Onze hr-adviseur Wilke van Nuland kan je hierbij helpen: “Samen kijken we naar de documenten die je hebt ontvangen. Wat staat er nu precies geschreven? Klopt de informatie inhoudelijk en is het verstandig om het voorstel te accepteren? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden. Het eerste telefonische inventarisatiegesprek is vrijblijvend.”

Vaak zijn de kosten van het vervolgtraject te verhalen op de werkgever. Het is namelijk gebruikelijk dat de vergoeding mee te onderhandelen is in je overeenkomst. Op die manier gaat uiteindelijk onze factuur naar jouw (ex)werkgever. In 90% van de gevallen lukt het om de kosten zelfs volledig te laten vergoeden door je werkgever. 

Zit jij in een reorganisatie? Heb je een voorstel gehad van je werkgever en twijfel je of je het moet tekenen? Of heb je een andere hr-vraag? Neem dan contact op met Wilke van Nuland voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek.

CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming