Maak kennis met Dennis

 

Wil je weten wie er achter de schermen werken bij Meulepas & Partners? Elke maand stellen we een van onze medewerkers aan je voor.
Deze keer is het de beurt aan Dennis van Boxtel, onze senior assistent-accountant!
 

Dennis is 40 jaar, vrijgezel en woont in Mill. Hij werkt al sinds 2006 bij ons kantoor en is een expert in het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangiftes verzorgen en klanten begeleiden. Hij is ook de go-to persoon voor fiscale vraagstukken, zoals bedrijfsauto-kwesties. 

In zijn vrije tijd is Dennis een enthousiaste wielrenner en padelspeler. Daarnaast geniet hij van avonden uit met vrienden en kijkt hij graag voetbal.

Dennis houdt van zijn gevarieerde werk en persoonlijke klantbenadering. "Het is leuk om samen met de klant tot oplossingen te komen en advies te geven", zegt hij.  “En dat wij ze kunnen ontzorgen met het hele boekhoudproces. Voor de meeste mensen klinkt dat misschien saai, maar ik vind het juist interessant. Bij veel kantoren doe je bijvoorbeeld alleen jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting of omzetbelasting, maar hier doe je van alles. Dat maakt het veelzijdig.” 

Wat zijn de voordelen van het werken bij Meulepas & Partners volgens Dennis? Hij zegt: “Het is een goede werkomgeving, met een goede werksfeer. We hebben gezellige en leuke collega’s. We staan ook altijd voor elkaar klaar om te ondersteunen. Het werk is afwisselend en uitdagend. En we hebben een informele sfeer, ook naar de klanten toe.” 

Ben je benieuwd naar Dennis en zijn werk? Volg ons dan op onze sociale media kanalen en blijf op de hoogte van onze activiteiten. En wie weet kom je Dennis wel eens tegen!

Samenwerken?

Wil jij ook samenwerken met Dennis en onze andere geweldige collega's? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures!
 

CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming