Bedankt voor de fijne samenwerking

 

Het einde van een fantastisch 2023 is bijna in zicht. We kijken terug op een mooi jaar. Een jaar waarin we een flinke groei hebben doorgemaakt. Groei die wij ook terugzien bij onze relaties. En daar zijn we trots op!  
 
Komend jaar staan we voor de uitdaging om al onze klanten weer optimaal te kunnen bedienen. Gelukkig hebben we ons team in de eerste helft van het jaar kunnen versterken met assistent-accountant Daniëlla Graat en belastingadviseur Loes van Dooren. Onlangs is daar onze junior cijferheld Cen van Dijk aan toegevoegd.
 
Onze loonspecialist Jos Bussemaker is na een dienstverband van ruim 27 jaar met pensioen gegaan. Wij zijn als team blij dat Jos al die jaren onderdeel heeft uitgemaakt van ons team en kijken dan ook met een goed gevoel terug op al deze mooie jaren. Tijdens ons eindejaarsseminar hebben we onze nieuwe loonspecialisten voorgesteld. Wilke van Nuland blijft nog steeds het aanspreekpunt voor alle HR-zaken.
 
We willen je bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen het afgelopen jaar. Namens ons hele team wensen wij je een gezond en succesvol 2024.
 
Geniet van de feestdagen.

CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming