Nieuwe collega Cen

 

We hebben een nieuwe collega! Cen van Dijk versterkt ons team als assistent-accountant.
 
“Hallo, ik ben Cen, ik ben 20 jaar en afgelopen maand ben ik gestart bij Meulepas & Partners. Vanaf het moment dat ik binnenliep, had ik meteen een vertrouwd gevoel. Ik ben enorm gemotiveerd om aan mijn eerste fulltime job te gaan beginnen! Ik woon zelf ook in Mill en misschien ken je me wel als koerier bij Pizzeria Grillroom Delfino. Als vooropleiding heb ik bedrijfsadministratie gedaan op het ROC in Veghel. Naast mijn werk daar, heb ik een achtergrond in bedrijfsadministratie van het ROC in Veghel. Ik kijk ernaar uit om mezelf verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het team van Meulepas & Partners.”
 
Cen, welkom bij het team en veel werkplezier.
 
Team Meulepas & Partners
 
CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming