Maak kennis met Petran

 

Ontmoet Petran, onze relatiebeheerder die gek is op cijfers en skiën 

Bij Meulepas & Partners werken we met een enthousiast en deskundig team dat onze klanten helpt met hun financiële en fiscale vraagstukken. Maar wie zijn deze mensen eigenlijk? In deze serie stellen we onze collega’s aan je voor. Vandaag is het de beurt aan Petran van Haren, onze relatiebeheerder die al sinds 2014 bij ons werkt.

Wat doet Petran bij Meulepas & Partners? 

Petran is het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s bij vraagstukken en is verantwoordelijk voor de controle/bewaking van de interne kwaliteit. Hij heeft een passie voor cijfers en vindt het leuk om klanten en collega’s te helpen. Hij werkt al sinds 1990 in de accountancy en is begonnen als assistent-accountant. Hij is doorgegroeid naar de functie relatiebeheerder en werkt sinds 2014 bij Meulepas & Partners.

Hoe ziet het leven van Petran eruit buiten het werk? 

Petran woont in het mooie dorp Zeeland, samen met zijn vrouw Yvonne en hun twee studerende kinderen. Hij komt oorspronkelijk uit Balgoij. In zijn vrije tijd gaat hij graag tennissen, padellen of fietsen met de mountainbike in het bos of op de weg. 
“Maar mijn grote passie is toch wel skiën, maar dat is maar een aantal weken per jaar natuurlijk,” lacht Petran. Verder is Petran graag bezig in de tuin. “Ik heb enigszins groene vingers. Juist omdat ik veel binnen ben, vind ik het leuk om buiten te sporten en in de tuin te werken.”  

Wat vindt Petran het leukste aan zijn werk? 

Petran vertelt dat hij het persoonlijke contact met klanten en collega’s erg fijn vindt. Hij merkt op dat er bij Meulepas & Partners een laagdrempelige en informele sfeer is, waar mensen elkaar nog echt willen helpen. Hij is ook trots op de groei van het bedrijf. Het aantal collega’s is verdubbeld sinds de tijd dat Petran is begonnen en het klantenbestand groeit ook nog steeds. “Dat is fijn, dat geeft niet alleen een fijn gevoel maar ook een betere sfeer.” Hij vindt ook dat er een goede werk/privé-balans is. Als er veel werk is, werkt hij graag wat extra, zodat hij in een rustigere periode een dagje vrij kan nemen, bijvoorbeeld om te fietsen of tuinieren. 

Heb je vragen voor Petran?

Wil je meer weten over Petran of over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook samenwerken met Petran en onze andere geweldige collega’s? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures.

CONTACT

Samen halen we het beste uit je onderneming

#hetbestevoorjeonderneming