Belastingadvies

Besparing door verlaging belastingdruk

De fiscale wet- en regelgeving wijzigt continu. Natuurlijk wil je niet te veel belasting betalen. Als ondernemer is het niet eenvoudig om goed op de hoogte te blijven van al deze regels. Zo sta je regelmatig voor fiscale vraagstukken. We verdiepen ons in jouw specifieke situatie en adviseren je bij het nemen van fiscale beslissingen om de belastingdruk te verlagen.

Belastingaangifte en -advies

Als ondernemer kom je in aanraking met verschillende belastingaangiften. We helpen je bij het opstellen van een juiste aangifte en geven je, waar nodig, advies op maat. Hierbij benutten we uiteraard de diverse fiscale besparingsmogelijkheden, zodat je niet meer belasting betaalt dan nodig. Je kunt voor alle voorkomende belastingaangiften en fiscale vraagstukken bij ons terecht.

Horizontaal toezicht

De basis voor horizontaal toezicht is wederzijds vertrouwen. Hiervoor moet worden voldaan aan hoge kwaliteitseisen die vanuit de belastingdienst worden gesteld. We zijn trots dat wij voldoen aan deze eisen en hierdoor het convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst hebben gesloten.


Belastingzaken

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.


CONTACT