Belastingzaken

Welke fiscale consequenties hebben uw bedrijfsbeslissingen?

Bedrijfsbeslissingen hebben fiscale consequenties. Daarbij wilt u niet te veel belasting betalen, maar ook geen grenzen overtreden. Fiscale wet- en regelgeving wijzigt continu. Het is onmogelijk om als ondernemer op de hoogte te blijven van alle fiscale regelgeving. Op basis van de kennis van uw onderneming, verdiepen wij ons in uw specifieke situatie en adviseren u om de juiste keuzes te maken en vervolgens actie te (laten) ondernemen. Dit leidt tot een gezonde bedrijfsvoering en beter rendement.

Belastingaangifte

Wij verzorgen en controleren uw belastingaangifte met betrekking tot vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting (btw), loonheffing en intracommunautaire prestatie. Wij overleggen en onderhandelen voor u met de fiscale autoriteiten (voeren van bezwaar- en beroepsprocedures en aanvraag van uitstel van betaling). Mocht u belastingcontrole krijgen, dan kunnen wij deze begeleiden.


Belastingzaken

De mogelijkheden

Voor advisering op het gebied van nalatenschapsplanning en vermogensoverheveling (schenkingsplan) mag u van ons persoonlijke maatwerk verwachten. De inkomensplanning voor uw oude dag, bedrijfsopvolging, fusies, overnames en reorganisaties; belangrijk dat u op basis van een goed advies, juiste fiscale keuzes kunt maken. 
Bij het maken van afwegingen voor een rechtsvorm stellen wij u vragen en inventariseren wij uw wensen en uitgangspunten; op basis hiervan geven wij u een advies waardoor het voor u een stuk eenvoudiger wordt om een weloverwogen keuze te maken.

U als ondernemer helpen en adviseren zodat u een weloverwogen goede keuze kunt maken, dat mag u van ons verwachten. 
 
Interesse?

Hebt u hulp nodig met uw administratie?

Neem dan contact op met Henry van der Cruysen (henry@meulepas.nl) of Peter Meulepas via peter@meulepas.nl.