Begeleiding startende ondernemer

 

Belastingzaken 

Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit.

Er komt veel kijken bij het starten van je eigen bedrijf en daar helpen we je graag bij. We informeren je over alle (on)mogelijkheden voor de start van je eigen bedrijf. Van financieringsvormen, administratie en belastingzaken tot het schrijven van een goed ondernemingsplan.

Ondernemersplan

Heb je een ondernemingsplan nodig, bijvoorbeeld voor een financiering? We geven je inzicht en helpen je bij het opstellen. 

Administratie

Vanuit de Belastingdienst heb je als ondernemer de plicht om een administratie bij te houden. Dit is misschien niet het meest leuke onderdeel van je onderneming, maar hoort er wel bij. Kies je voor een geautomatiseerde administratie? Samen kijken we wat het beste bij je past.

Financiering en subsidie

Heb je een financiering nodig voor de start van je bedrijf? We geven je een goed advies en helpen je bij de complete aanvraag. Kom je in aanmerking voor subsidie? Dan regelen we dat ook voor jou.

Belastingzaken

Als zelfstandig ondernemer kun je gebruikmaken van fiscale voordelen, zoals starters- en zelfstandigenaftrek. Maar deze voordelen gelden alleen als je voldoet aan de voorwaarden die de Belastingdienst stelt. We verdiepen ons in jouw specifieke situatie en adviseren je om zo fiscale beslissingen te maken en daarmee de belastingdruk te verlagen.

 
Wil je goed van start? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

CONTACT