Begeleiding startende ondernemer

 

Belastingzaken

 
Wie droomt er niet van het idee om eigen baas te zijn?

Als ondernemer rechtstreeks profiteren van de voordelen, dat heeft u voor ogen. In de praktijk loopt u tegen allerlei praktische zaken aan: tegenvallende resultaten waardoor wellicht niet aan verplichtingen kan worden voldoen of keuzes maken, risico’s nemen, investeringen doen, administratie bijhouden, tijdig en volledig moeten voldoen aan (fiscale) regelgeving. 
Opstellen bedrijfsplan

Wij ontzorgen u door te helpen bij het opstellen van een bedrijfsplan en inzicht te geven in het financiële gedeelte (investerings-, financierings-, exploitatie- en liquiditeitsbegroting), ook het verzorgen van uw administratie. U kunt ons ook inschakelen om de financiering te begeleiden bij vermogensverschaffers of bank. Voor juridisch advies, fiscale zaken, sociale wetgeving en subsidiemogelijkheden voor startende ondernemers kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes en volgen van de stappen.

Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan flexibiliteit en het delen van ervaringen die samenhangen met de start van de eigen onderneming. Maar ook het gemak van ontzorgen, daar staan wij voor.

 50A5785

 
 
Interesse?

Het benutten van subsidiemogelijkheden en de begeleiding van het aanvraag-en vervolg traject, dat is interessant voor u als onderneming. Het gemak van ontzorgen, daar staan wij voor.

Neem contact op met Henry van der Cruysen (henry@meulepas.nl) of met Peter Meulepas via peter@meulepas.nl. via peter@meulepas.nl of 0485 - 470866.