Over Meulepas & Partners

Vanuit de passie om op een persoonlijke en informele manier, samen met de ondernemer, het beste uit hun onderneming te halen startte Peter Meulepas in 1992 met zijn eenmanszaak. Een onderneming voor administratief, financieel en fiscaal advies.
Omdat het aantal relaties snel groeide was het nodig om personeel aan te nemen en op zoek te gaan naar geschikte kantoorruimte. Daarna is er veel veranderd. De toetreding van Henry van der Cruysen als vennoot. De verhuizing naar het huidige kantoorpand aan de Karstraat 4, op een mooie zichtlocatie midden in het centrum van Mill, met ruimte om nog verder te groeien. Hier werken we met een gemotiveerd en deskundig team en hebben we de expertise in huis die jij als ondernemer nodig hebt.

Samen halen we het beste uit je onderneming!

Door optimaal gebruik te maken van digitalisering heb je meer inzicht in je cijfers. Hierdoor ontstaat vaak meer behoefte aan goed advies.
Wil jij verder groeien en heb je behoefte aan advies? Heb je hulp nodig bij het opzetten van je loonadministratie of verloning van de salarissen? Of wil je advies bij het aannemen van personeel? Hiervoor hebben we onze eigen specialisten die je daar uitstekend bij helpen.

Wil je advies over een zakelijke financiering? Speciaal hiervoor hebben we Financieringsconsulent opgezet. Op deze website vind je naast de mogelijkheden ook een gratis financieringscheck.

We zijn altijd persoonlijk betrokken en willen onze deskundigheid en ervaring graag met je delen. Met onze kennis, inzichten en ervaring kijken we samen naar de koers van je onderneming. Geven je advies bij belangrijke beslissingen voor je bedrijf. En dat geeft vertrouwen. Zo heb je meer tijd om je te richten op wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. We kijken samen met jou naar de juiste oplossingen voor je onderneming.

 

Je eigen contactpersoon

Als ondernemer heb je een vast aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van wat er speelt in jouw onderneming.

We doen graag dat beetje extra

We vinden het verhaal achter de cijfers belangrijk. Met onze kennis, inzichten en ervaring geven we advies over je onderneming.

Hoe makkelijk is het

Overal en altijd inzicht in je administratie. Ervaar het gemak van online samenwerken.

Financieringsconsulent

Voor advies over je zakelijke financieringen hebben wij een eigen website “Financieringsconsulent” met gratis financieringscheck.